Kære alle!

Så er “Circle the Woods” udkommet! Der er mange jeg skal takke for godt samarbejde og for økonomisk støtte til udgivelsen!

Tusinde tak til det gode hold omkring indspilning, produktion, co-writing, mix og master!

Henrik Balling: Co-produktion, co-writing, programering, keys, bas, el guitar, percussion, Mikkel Riber: bas, Kim Thomsen: trommer, Michael Hartmann: el guitar. Mix: René Cambony, Mix og Master: Tor Kristensen. Alexandre Bourdat: oplæsning af digtet “Agnus Dei” af Paul Verlaine på sangen “Love a Thousand Years”.

Tusinde tak også til DPA, DMF & KODA for at støtte indspilning, master, mix og research rejse til Californien, hvor jeg mødtes med Virginia Anderson.

Tak til Virginia for at give mig tilladelse til at bruge hendes bog “Circling San Francisco Bay” som inspiration til sangene på “Circle the Woods”.

I forbindelse med udgivelsen af CD og booklet: Tak til Lisbeth Damgaard og Pernille Hinderup Jensen for flot design, Mikkel Riber for korrekturlæsning, Gorm Valentin for flotte billeder og Vallø Slot for tilladelse til at fotografere i park og skov.

Albummet er indspillet i Boxen, København v. Henrik Balling, bortset fra grundspor til sangene “The Wanderer” og “Frida´s Feet”, der er indspillet ved Millfactory/Boe Larsen.

Min indsats på indspilningen har været vokaler, klassisk guitar, keys, percussion, komposition og co-produktion. Indspilningsprocessen alene har taget tre år. Jeg håber, at I har lyst at lytte med på resultatet!

I forbindelse med Koncertvandringer og indspilningen af dokumentarvideoen omkring projektet, må jeg rette en stor tak til Dekanesse Marianne Bardenfleth, Vallø Slot, biolog og seniorforsker ved Århus Universitet, Rasmus Ejrnæs samt Statens Kunstfond.

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth