Kære alle

En stor tak til de mange, der har lyttet til “Når julesneen falder hvid” på facebook i december. Det er det dygtige Junior pigekor fra Jægersborg kirke under ledelse af kantor, Pia Boysen, der synger med på videoen.

I øjeblikket forbereder vi julekoncerter med sangene fra nodeudgivelsen “Vintersange og Julesalmer”, som forlaget Dansk Sang udgav i november 2017 i forbindelse med Bogmessen i Bellacenteret.

Der er et også nyt album på vej, med helt nye sange. Jeg vender snart tilbage med nyheder om det!

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

_________________________________________________________________________________________________________________

Kære alle

Rigtig Glædelig Jul. Tak fordi I kikker med på utube videoen til “Når julesneen falder hvid”.

Husk, at sangen kan findes i den nye nodeudgivelse fra Dansk Sang “Vintersange og Julesalmer”.

Der er nyt materiale på vej i det nye år….

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

—————————————————————————————————

Kære alle

Så er den nye nodebog “Vintersange og Julesalmer” kommet ind ad døren! Mange tak til forlaget Dansk Sang for at gribe projektet. Vi glæder os til den officielle udgivelse på bogmessen i Bellacenteret d. 10 – 12 november.

Den 10.11 kan man høre et par sange fra bogen, og dagen efter d. 11.11. et lidt længere forløb, hvor jeg synger flere sange fra bogen – og generelt nogle af mine ting.

Bogen er smukt illustreret af tegner, Pernille Hinderup Jensen. Gode råd er modtaget fra kantor, Pia Boysen, Mikael Højris og godt samarbejde har der desuden været med Dansk Sangs Erik Hagner og Henrik Flagstad omkring korrekturlæsning. Tre nye salmer er skrevet i samarbejde med Sys Bjerre.

Bogen indeholder noder, tekster og becifringer, og egner sig til kor, skoler – og i det hele taget til hvem, der måtte have lyst at synge nye vinter- og julesange. <3 Kærlig hilsen, Maria Elizabeth