Kære alle
Jeg er meget taknemmelig for, at Statens Kunstfond har valgt at støtte projektet ”Koncertvandringer”. 🙏 Projektet er inspireret af mit kommende album, der udkommer til august. Albummet, der tager udgangspunkt i Virginia Andersons bog ”Circling San Francisco”, omhandler vandrere, der fortæller historier om deres liv og spejler sig i naturens billeder og symboler. Koncertvandringer starter i Roskilde d. 9. juni, akkompagneret af Jakob Gusevik Wredstrømpå guitar og vokal, samt lydfiler produceret af undertegnede og Henrik Balling. Kom med på Vandringen, der er ledet af Dansk Vandrelaug efterfulgt af koncert i naturhytten, Herrefogedsvej 25, kl. 14.00.

Der er hele to vandringer at vælge imellem forud for koncerten:
1. tur: Hedeland, Tune start kl.11.00 ved Tune kirke ved bus stop 600S.

6 km forbi vin terrasserne til Naturhytten hvor der er mad til 50 kr for medlemmer af dansk vandrelaug.

2 tur: Hedehusene station kl. 10.00 med vandring til naturhytten ca. 12 km. Pris 50kr og ½ pris for børn
medlemmer af Dansk Vandrelaug . der er tilmelding til keldsmed@hotmail.com

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

Kære alle!

Der blev igår taget billeder til mit kommende album, som udkommer i august. Det var den legendariske musikfotograf, Gorm Valentin, der stod bag kameraet. Gorm tog for en del år siden også billederne til mine guitarbøger, Grib Guitaren 1 & 2, så det var en rigtig fin oplevelse at have en foto session med ham igen.
Billederne blev taget en grå og diset morgen omkring Vallø Stifts skove. Der var helt vindstille, så det kunne ikke have været bedre forhold at arbejde under. Jeg glæder mig til at bruge dem på det nye album.

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

Kære alle
Jeg glæder mig til at sende mine nye sange ud! Der kommer snart flere nyheder om dette projekt!
Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

Kære alle

En stor tak til de mange, der har lyttet til “Når julesneen falder hvid” på facebook i december. Det er det dygtige Junior pigekor fra Jægersborg kirke under ledelse af kantor, Pia Boysen, der synger med på videoen.

I øjeblikket forbereder vi julekoncerter med sangene fra nodeudgivelsen “Vintersange og Julesalmer”, som forlaget Dansk Sang udgav i november 2017 i forbindelse med Bogmessen i Bellacenteret.

Der er et også nyt album på vej, med helt nye sange. Jeg vender snart tilbage med nyheder om det!

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

_________________________________________________________________________________________________________________

Kære alle

Rigtig Glædelig Jul. Tak fordi I kikker med på utube videoen til “Når julesneen falder hvid”.

Husk, at sangen kan findes i den nye nodeudgivelse fra Dansk Sang “Vintersange og Julesalmer”.

Der er nyt materiale på vej i det nye år….

Kærlig hilsen,
Maria Elizabeth

—————————————————————————————————

Kære alle

Så er den nye nodebog “Vintersange og Julesalmer” kommet ind ad døren! Mange tak til forlaget Dansk Sang for at gribe projektet. Vi glæder os til den officielle udgivelse på bogmessen i Bellacenteret d. 10 – 12 november.

Den 10.11 kan man høre et par sange fra bogen, og dagen efter d. 11.11. et lidt længere forløb, hvor jeg synger flere sange fra bogen – og generelt nogle af mine ting.

Bogen er smukt illustreret af tegner, Pernille Hinderup Jensen. Gode råd er modtaget fra kantor, Pia Boysen, Mikael Højris og godt samarbejde har der desuden været med Dansk Sangs Erik Hagner og Henrik Flagstad omkring korrekturlæsning. Tre nye salmer er skrevet i samarbejde med Sys Bjerre.

Bogen indeholder noder, tekster og becifringer, og egner sig til kor, skoler – og i det hele taget til hvem, der måtte have lyst at synge nye vinter- og julesange. <3 Kærlig hilsen, Maria Elizabeth