Tusinde tak til TV2 Go´ Morgen Danmark for at have os på med sangen Klodens Skyer og hyggeligt interview på releasedagen for albummet Prins fredag d. 6. maj. Lyset var magisk og stod ned i baner, som teksten til Klodens Skyer siger.

https://www.facebook.com/MariaElizabethHersing.music

https://www.facebook.com/mariaelizabeth.hersing

Jeg er fyr og flamme over, at vi endelig nærmer os udgivelsen af albummet Prins, der har været forsinket p.g.a. coronanedlukningen. I øjeblikket er den generelle mixning for alle sange og instrumentalstykker i gang. Vi glæder os til udgivelsen, der sker i maj sammen med to spændende koncerter (se under “koncerter”).

https://www.facebook.com/MariaElizabethHersing.music

Nedenfor kan man høre vores nye single “Sne”, der er en del af de nye sange og stykker til romanen, “Prins” af forfatter, Ib Michael. Singlen er indspillet i samarbejde med Steen Rasmussen, der med sit smukke klokkespil skaber den stilhed og ro vi kender fra en vinterdag med frost. Teknik og mix i skønt samarbejde med Jesper Siberg og René Cambony.

Sangen er derfor en anderledes single! Ikke et stort brag af en popsingle. Men et stille snefnug, som jeg håber man har lyst at lytte til.

Maria Elizabeth

Vi var heldige, at Spotify playlistede vores julesingle “En engel”, der udkom i december 2021 og havde over 7000 streams i 35 lande indenfor de første to – tre uger. Singlen blev desuden taget på programmet til årets store julekoncerter med Sønderjyllands Pige- og Drengekor under ledelse af Mette Rasmussen i Alsion, Sønderborg, hvor jeg var glad for at kunne medvirke. Sangen er skrevet i inspiration af romanen “Prins” i et kapitel, hvor den tolvårige dreng, Malte, reddes af en engel, da han går i søvne ved havet om natten. Her kan man høre den igen. Selvom det ikke er Jul.

Maria Elizabeth

Ny single “En engel”. Af Maria Elizabeth & Ib Michael
Så fik vi endelig spillet nogle af de koncerter, der har været udsat p.g.a. corona. Her Musikhuset Aarhus d. 21. september. Fra venstre: Ib Michal (recitation), Marianne Lewandowski (kor), Maria Elizabeth (vokal, ukulele, guitar) & Steen Rasmussen (flygel, keys).
Ib Michael & Maria Elizabeth

“Tusind tusind tak for en meget spændende aften, en fantastisk oplevelse med veksling af Ib Michaels oplæsning af “Prins”, og dine meget harmoniske smukke sange…..”. Jonna

“Maria Elizabeth formåede, på trods af at jeg ikke havde læst romanen “Prins”, at tage mig med på den mest eventyrlige rejse og fik mig til at glemme alt om tid og sted. Smukke, rørende og iørefaldende sange og melodier. En vidunderlig oplevelse!”. Lisbeth Helgesen 

“Ja, en helt igennem skøn aften – stort tillykke med det flotte projekt som til fulde levede op til forventningerne”, Berit Lienhøft Larsen

Vi forbereder i øjeblikket indspilning af de nye sange til romanen “Prins” af forfatter Ib Michael. Du er velkommen til at lytte til andre af mine udgivelser i mellemtiden. Kh, Maria Elizabeth